lunes, 13 de febrero de 2012

Flam de mató amb pinyons
Per  a 8 persones

250 g crema de llet
250 g llet
150 g sucre
6 ous
75 g pinyons
150 g sucre
1 got de rom

Elaboració:

1.    En un paella al foc sense cap mena de greix,  poseu-hi el pinyons perquè es torrin una mica. Reserveu-los.
2.    Dins la mateixa paella, afegiu-hi els 150 g de sucre amb una mica d’aigua i feu-ne un caramel. Un cop fet afegiu-hi els pinyons i flamegeu-ho amb el rom.
3.    Evoqueu-ho en 8 flameres individuals.
4.    En un bol poseu-hi la resta de sucre i els ous, bateu-los.
5.    Afegiu-hi el mató, la crema de llet i la llet, remeneu-ho.
6.    Ompliu les flameres amb la crema de flam.
7.    Poseu les flameres en una safata al bany Maria.
8.    Fiqueu-les dins del forn a 200º de temperatura uns 30 minuts.
9.    Deixeu-los refredar i serviu-los.

No hay comentarios:

Publicar un comentario