Flam de mató amb pinyons |
250 g crema de llet
250 g llet
150 g sucre
6 ous
75 g pinyons
150 g sucre
1 got de rom
Elaboració:
1. En un paella al foc sense cap mena de greix, poseu-hi el pinyons perquè es torrin una mica. Reserveu-los.
2. Dins la mateixa paella, afegiu-hi els 150 g de sucre amb una mica d’aigua i feu-ne un caramel. Un cop fet afegiu-hi els pinyons i flamegeu-ho amb el rom.
3. Evoqueu-ho en 8 flameres individuals.
4. En un bol poseu-hi la resta de sucre i els ous, bateu-los.
5. Afegiu-hi el mató, la crema de llet i la llet, remeneu-ho.
6. Ompliu les flameres amb la crema de flam.
7. Poseu les flameres en una safata al bany Maria.
8. Fiqueu-les dins del forn a 200º de temperatura uns 30 minuts.
9. Deixeu-los refredar i serviu-los.
No hay comentarios:
Publicar un comentario